Bushido Kids Hokkyokuko Cupissa 23.5.2015

Bushido Karatekoulun junnutiimi otti osaa perinteiseen junioreiden salikisaan, Hokkyokuko Cupiin 23.5.2015, Oulussa.

Kisa_2015-05_3 Kisa_2015-05_1

Bushido Karatekoululta oli tänä vuonna peräti 19 junnun edustus ikähaarukassa 9-15 vuotta. Kisaa edelsi intensiivinen harjoittelujakso, jossa sekä kataa että kumitea hiottiin ahkerasti. Junnujen ja sensein lisäksi mukana oli seuramme ylempivöisiä toimitsijan tehtävissä sekä kisaajien avustajina.

Kisapäivä käynnistyi kymmeneltä ilmoittautumisella, alkumuodollisuuksilla ja infolla, jonka jälkeen osallistujat saivat senseiltä vielä viime hetken neuvot. Seurallamme oli lähes kaikissa kumite- ja katasarjoissa  edustus.

Ahkera harjoittelu kannatti, sillä seuramme junnut sijoittuivat kaikissa sarjoissa, joihin osallistuivat, palkintosijoille. Kohokohtina Lenni Koskenkorvan voitto alle 10-vuotiaiden katassa  sekä 8-9-vuotiaiden kumitessa ja Jari Zhangin voitto 10-12-vuotiaiden katassa sekä toinen sija 12-13-vuotiaiden kumitessa. Jarin suorituksen merkitystä korostaa vielä se, että hän kisasi 9-vuotiaana omaa ikäänsä vanhempien sarjoissa, joihin hän oli jostain syystä päätynyt.

Kisa_2015-05_5 Kisa_2015-05_2

Tuloksena oli 18 mitalisijaa, kolme sarjavoittoa sekä yhden sarjan kaikkien mitalisijojen miehitys. Plakkariin jäi myös roppakaupalla kokemusta ja hyviä muistoja.