Bushido Kids Salikisoissa 10.5.2014

20140510_130227
10. toukokuuta 2014 järjestettiin Oulussa perinteiset junioreiden salikisat, Hokkyokuko Cup. Kisojen tarkoituksena on tutustuttaa nuoria karatekoja karateen kilpailulajina. Tapahtumapaikkana toimi Toppilassa sijaitseva karate-dojo, jonne kokoontui n. 70 toinen toistaan innokkaampaa 6-13 -vuotiasta karatekaa.
DSC_0138
Bushido Karatekoulua oli paikan päällä edustamassa Sensein ja huoltoporukan lisäksi neljä 12-13 v. junnua; Anna-Sofia, Sara, Daniel ja Aapo. Junnut olivat valmistautuneet koitokseen kisaviikon harjoituksissa, joissa he saivat hioa taitojaan seuramme ylempien vöiden avustuksella.

Kisapäivä pyörähti käyntiin lauantaina ennen puoltapäivää ilmoittautumisella ja kisafiilis saatiin kohdilleen Sensein viimehetken neuvojen siivittämänä. Seurallamme oli tällä kertaa edustusta 12-13 -vuotiaiden alempien vöiden kumitessa (ottelussa)sekä 12-13 -vuotiaiden alempien ja ylempien vöiden katassa (liikesarjoissa).
DSC_0074
Pojat pääsivät ensimmäisenä esittelemään ottelutaitojaan. Sarjan, jossa oli 5 kilpailijaa, voiton vei ylivoimaisesti Daniel. Aapo taiteli kunniakkaasti neljännelle sijalle. Seuraavaksi pojat osallistuivat 12-13 vuotiaiden alempien vöiden kata-kilpailuun ja ottivat siitä hienon kaksoisvoiton. Bushido Karatekoulun tytöt osallistuivat puolestaan 12-13 -vuotiaiden ylempien vöiden kata-kilpailuun. Sara otti kisassa hopeamitalin ja Anna-Sofia pronssia samasta sarjasta. Kata ei siis olisi voinut juuri paremmin meidän porukan osalta mennä.
20140510_152849      20140510_154647
Nuoret karatekamme saivat kisoissa yhteensä viisi mitalisijaa ja rutkasti kokomusta. Vaikkakaan emme seurana painota kilpailemista, menestyminen kisoissa kuvastaa osaltaan karatekoulumme junioritoiminnan tasoa. Lukuisten tuntien harjoittelu ei selkeästi ole mennyt hukkaan. Tästä on hyvä jatkaa 🙂.